ThermaV

ThermaV Levegő-Víz Hőszivattyú

A ThermaV egy komplett szabályozással ellátott levegő-víz hőszivattyú. amely korszerű megoldást kínál a hűtés és fűtés területén.A készülék a szabadban elhelyezett kültéri egységből, és beltéren elhelyezett hidrokit modulból áll, melyeket csővezetékpár kapcsol össze.A rendszer elektromos energia felhasználásával a külső levegőben mindig ( még a legnagyobb téli hidegben is ) jelenlévő hőenergia tartalmát mozgatja át lakásába.

 

Használjon egyetlen rendszert nyáron hűtésre télen fűtésre

A hőszivattyúban használt elektromos áram nem hőtermelésre, hanem a hő szállítására fordítódik. A hőszivattyú és az LG inverteres kompresszor technológiájának köszönhetően a Therma V fajlagos teljesítménye ( COP értéke ) 4,10 és 4,50 közé esik. Azaz 1 kWh hálózati energia felhasználása több mint 4 kWh hőenergiát eredményez. Ennek köszönhetően a rendszer energiafelhasználása alacsonyabb, mint más fűtőrendszereké, például az elektromos konvektoroké, illetve a gázzal működő kazánoké.

 

Ön csupán a felhasznált energia 1/4 -ét fizeti

 

A beltéri egység 55 0c hőmérsékletű meleg víz előállítására képes, amely padló és felületfűtéshez, radiátoros vagy fancoilokból álló rendszerhez használható. A készülék nyári időszakban egy egyszerű üvemmódváltással hideg víz előállítására is alkalmas, így egyszeri beruházással a korszerű fal, vagy mennyezethűtés is megoldható.

Facebook